+358 103 246 600 | sales(at)volter.fi
bclose

Haemme hyvää tyyppiä myyntijohtajan tehtäviin

 

Volter Oy on nuorekas ja energinen, noin kahdenkymmenen hengen yritys kasvavalla puhtaan energian toimialalla. Volter Oy lukeutuu toimialallaan maailman johtaviin yhtiöihin. Se valmistaa puuhakekäyttöisiä sähkön- ja lämmöntuotantolaitoksia Tupoksessa. Toiminta on vahvasti kansainvälistä, ja valtaosa yrityksen toimituksista menee jälleenmyyjäverkoston kautta Suomen ulkopuolelle.

Myyntijohtaja

Tehtävässä vastaat myynnin kehittämisestä ja kasvattamisesta. Vastuullasi on myös jälleenmyynnin organisoiminen sekä painopistealueiden valinta ja strategiset liikkeet niillä markkinoilla. Raportoit toimitusjohtajalle ja kuulut yrityksen johtoryhmään.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta kansainvälisestä myynnistä ja myynnin johtamisesta. Myyntijohtajan on hallittava sekä suoraan että jälleenmyyjien kautta tapahtuvan myynnin kehittäminen ja myynnin johtamisen työkalut. Kansainvälisen markkinoinnin kehittämisen osaaminen on myös tärkeä osa tehtävää.

Toivomme kokemusta kansainvälisestä myynnistä ja valmiutta tekniseen myyntiin. Olet energinen ja myyntihenkinen sekä asiakassuuntautunut ja yhteistyökykyinen. Sinulla on sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Tarjoamme viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden rakentaa yhteistä tarinaamme tulevaisuuden toimialalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS Seniorikonsultti Liisa Lundström ti 20.3. klo 7:3010, pe 23.3. klo 1012 ja ma 26.3. klo 1517 puh. 040 529 2266.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen  MPS Uratorissa  ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si 28.3.2018 mennessä.

About "Volter"