email Send a message

Contact us, we are happy to answer your questions!

Haemme hyvää tyyppiä vastaamaan Volter Oy:n tilaus-toimitusketjusta

Category: NewsRecruitment |  December 22, 2021

Laura Eräpuro-Piila siirtyy vastaamaan yhtiön taloushallinnosta kesään 2022 mennessä ja tarvitsemme tilalle järjestelmällisen ja innokkaan kaverin johtamaan tuotantoa ja vastaamaan tilaus-toimitusketjusta. Vastaat käytännössä osien tilauksesta, tuotannon aikatauluista ja tuotteiden toimituksesta asiakkaille. Lauralta saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi.

Saat loistavien työkavereiden lisäksi käyttöösi Monitor ERP –toiminnanohjausjärjestelmän ja toimivan toimittajaverkoston, joten tyhjästä ei tarvitse lähteä rakentamaan.

Olet järjestelmällinen ja ratkaisuhakuinen kaveri, jota ei ajoittainen kova vauhti ja vaaratilanteetkaan pelota. Koulutus insinööri/DI -tasoa, tekninen harrastuneisuus luetaan eduksi. Englannin kielen perusteet saisi olla hallussa.

Volter valmistaa puuhakekäyttöisiä yhdistettyjä sähkön- ja lämmöntuotantolaitoksia, sekä teollisuuden vedenpuhdistuslaitteita nykyaikaisissa tiloissa Tupoksen ABC:n naapurissa. Sähkön hinnan noustessa ja ympäristöasioiden merkityksen korostuessa kysyntä tuotteitamme kohtaan on kasvanut voimakkaasti ja tavoitteeme on saavuttaa 10M€ liikevaihto 2024.

Lähetä hakemus palkkatoiveineen jarno.haapakoski@volter.fi , lisätietoa saat Jarnolta numerosta 0407390461. Hakuaika päättyy 15.1. 2022. Paikka täytetään heti sopivan kaverin löydyttyä.

Ask for a quote or more details...

Send a call request

Send a call request with the form below. We are happy to answer your questions!

  Privacy Policy
  Sulje

  Send us a message

  Contact us with form below and we will get back to you as soon as possible.

   Privacy Policy