+358 103 246 600 | sales(at)volter.fi
bclose

Taaleri tukemaan Volter Oy:n kasvua

Volter Oy kasvaa ja kansainvälistyy vauhdilla. Vastatakseen kysyntään, Volter Oy on toteuttanut omistusjärjestelyn, jonka myötä Taaleri Kiertotalous Ky on liittynyt yhtiön omistajaksi. Taaleri Kiertotalous Ky:n omistus Volterista on 30 %. Taalerin sijoitus vahvistaa yhtiötä mahdollistaen kasvun nopeuttamisen. Volter tulee investoimaan toiminnan kehittämiseen sekä tuotantokapasiteetin laajentamiseen ja rekrytoimaan lisää osaavia tekijöitä.

”Olemme Volterissa erittäin tyytyväisiä syntyneeseen yhteistyöhön Taalerin kanssa. Se mahdollistaa tärkeiksi näkemiemme kehitysaskeleiden ottamisen heikentämättä yhtiön operatiivista ketteryyttä. Olemme tyytyväisiä saadessamme työllistää lisää osaavaa henkilökuntaa ja kehittää toimintaamme.”, kommentoi toimitusjohtaja Jarno Haapakoski.

Volterilla on vahva kehityshistoria hakekäyttöisten sähkön- ja lämmöntuotantolaitosten parissa. Pitkäjänteisen työn tuloksena on syntynyt maailmallakin erittäin kiinnostava tuote, joka on viimevuosina näkynyt voimakkaasti kasvavana kysyntänä ja kasvaneina tilausmäärinä. Tärkeimmät vientimaat ovat tällä hetkellä UK ja Japani.

Energiantuotannossa suuntaus on viimevuosina ollut paikallisen, hajautetun energiantuotannon tukeminen, joka osaltaan tukee hyvin Volterin valmistamien tuotteiden kysyntää.  Vuonna 2015 viennin osuus liikevaihdosta oli jo noin 95 %.

”Volter Oy on malliesimerkki voimakkaasti kasvavasta, kannattavasta ja kansainvälisestä suomalaisesta kasvuyrityksestä. Yhtiöllä on kyvykäs johto, toimiva konsepti ja vahva kasvunäkymä esimerkiksi Japanissa. Tällaisia Suomi tarvitsee.”, perustelee Taalerin sijoitusjohtaja Tero Luoma sijoitusta.

Volterin voimaloiden kotimaisuusaste on korkea, valtaosa tuotteessa käytettävistä komponenteista valmistetaan Suomessa. Volterilla on kaikkiaan 73 komponenttitoimittajaa, voimalaitosten kokoonpano ja testaus tehdään omana työnä Kempeleessä. Kotimaisten alihankkijoiden kesken on syntynyt hyvä yhteishenki tuotteen kehittämisessä ja valmistuksessa.

 

Lisätiedot:

Jarno Haapakoski, Volter Oy, toimitusjohtaja, 040 7390 461

Tero Luoma, Taaleri Kiertotalous Ky, sijoitusjohtaja, 050 344 9993

About "Volter"