Walter yhteisöille

Etusivu Walter yhteisöille

Halutko kasvattaa yhteisösi omavaraisuutta ja taloutta?

Meillä on kustannustehokas ja ekologinen vaihtoehto:

  • Yhteisöilleies
  • Julkiselle sektorille
  • Urheilukeskuksilleies
  • Sairaaloille
  • Kouluille
  • Verkon ulkopuolisille alueille

Energy security 1. Turvallista energiaa

Walter puuhakevoimalat tuottavat turvallisesti energiaa vuoden ympäri, säästä riippumatta. Voimalamme ei ole riippuvainen auringon säteilystä tai tuulesta, eikä se säikähdä rankkaa lumisadetta tai muuta epävakaista säätä. Energiantuotanto pysyy toiminnassa niin kauan kuin puuhaketta riittää.

Energy cost savings 2. Säästöjä energiakustannuksiin

Puuhake on ekologinen ja taloudellisesti järkevä energianlähde. Autamme sinua saavuttamaan huomattavia säästöjä sähkölaskuusi nopealla takaisinmaksuajalla. Walter puuhakevoimala kuluttaa noin 5,6 kuutiometriä puuhaketta vuorokaudessa.

20 kuutiometriä puuhaketta riittää kattamaan kuusihenkisen perheen vuotuisen sähköautoilun energiatarpeen. Kaksi kilogrammaa puuhaketta korvaa litran öljyä.

No extra buildings 3. Pienet rakentamisvaatimukset

Walterin kompakti rakenne mahdollistaa asennuksen mihin tahansa olemassa olevaan rakennukseen, jossa on riittävästi tilaa. Suuria rakentamisinvestointeja ei tarvita, yksinkertaisen betonianturan valaminen olemassa olevaan rakennukseen riittää.

Boost for local economy 4. Auta paikallista taloutta ja työllisyyttä

Walter puuhakevoimalat tuovat mukanaan huoltohenkilöstötarpeen, jonka voimme järjestää ja kouluttaa paikallisesta väestöstä. Käyttämällä paikallista puuta tuet paikallisia yrityksiä ja ylläpidät lähitalousaluettasi.

Short return on invest 5. Nopea sijoitetun pääoman tuotto

Energy security 6. Paikallinen tukipalvelu

Toimittajaverkostomme takaa, että asiakkaamme saavat aina nopeaa ja korkeatasoista tukea voimaloilleen. Volter Akatemia kouluttaa kaiken tarvittavan tiedon paikallisverkostollesi, jotta huolto- ja tarkastustoimet sujuvat ja voimalan käyttö on huoletonta.

Referenssejä

Yhteisöjen käytössä olevia Walter -voimaloita