Toimitusjohtajan ajatuksia vuoden 2024 alkaessa

Kategoriat: Kirjoitukset |

Etusivu Kirjoitukset Toimitusjohtajan ajatuksia vuoden 2024 alkaessa

Päättynyt vuosi oli monessa yrityksessä haasteellinen, eikä se meitäkään helpolla päästänyt. Tästä huolimatta päällimmäisin tunne on kiitollisuus. Kiitollisuus siitä, että on ollut työtä mitä tehdä ja myös sopivasti yhteisiä onnistumisia asiakkaiden, henkilöstön ja kumppaneiden kanssa.

Viime vuoden alussa päätökseen saatu uuden Walter -voimalan tuotteistushanke oli merkittävä saavutus meille. Walter on löytänyt vuoden aikana tiensä viiteen vientimaahan. Vienti on aina haastava laji ja siinä onnistuminen tuo erityisen hyvän tunteen. Olen kuullut sanottavan, ettei vienti ei ole vain liiketoimintaa – se on aina tarina isommasta yhteisestä onnistumisesta.

On ollut ilo seurata tärkeiden asiakkaidemme Owatec Group Oy:n ja Q Power Oy:n menestystarinaa. Tällaisten kumppanien kanssa työskentely on etuoikeus ja se vahvistaa tunnetta tuotteistamispalvelun strategian suunnasta. Volter menestyy kun kumppanimme menestyvät.

Vuoteen 2024 liittyy paljon odotuksia ja uusia mahdollisuuksia. Tulemme entistä avoimemmin viestimään omasta toiminnastamme, sillä uskomme, että avoimuus luo vahvempaa yhteyttä. Tekemisemme pääpaino on panostaa tuotteistamispalvelumme kasvuun. Siinä on meillä hyvä perusta aiemmilta vuosilta ja tätä osa-aluetta kehittämällä uskomme Volterin ottavan vahvan kasvuloikan.

Kiitos teille kaikille, jotka olette olleet osa tätä matkaa. Odotamme innolla, mitä vuosi 2024 tuo tullessaan.

Yhteistyöterveisin,

Jarno Haapakoski 
toimitusjohtaja, Volter Oy