Työnäyte

John Ruck Construction

Etusivu Tuote referenssit John Ruck Construction

Asiakas

John Ruck Construction, Leominster, Herefordshire, Iso-Britannia

Haasteet

Korkea energiankulutus kahdessa valmistusyrityksessä

Ratkaisu

Kolme Volter 40 Indoors -mallia

Hyödyt

Oman energiankulutuksen kattaminen ja lisätulot ylijäämäenergian myynnistä verkkoon

Kannattavaa valmistustoimintaa ilman ympäristöhaittoja

John Ruck Construction suunnittelee, valmistaa ja pystyttää teräsrakenteisia rakennuksia. Palveluihin kuuluu koko projektin hoitaminen suunnitteluvaiheesta urakointiin ja loppusiivoukseen. Yritys perustettiin 1976, ja on toiminut samalla alalla teollisuuden-, kaupallisten- ja maanviljelyalojen parissa. John Ruck Construction on sitoutunut työssään terveyttä ja turvallisuutta edistävään toimintaan, laatuun ja tasa-arvoon mutta myös ympäristön suojeluun; kestävämpi kehitys on alati työn alla ja katseet ovat nykyhetken lisäksi myös tulevaisuudessa ympäristöhaittojen minimoimiseksi.

Rakenneterästehtaan vieressä on puuhaketta tuottava yritys Elms Green Woodchip. Yritys toimittaa paikallisesti hankitusta puusta tuotettua lisäaineetonta, kuivaa puuhaketta lähialueen asiakkaille. Puun huolellinen ja luonnollinen kuivausprosessi takaa hakkeen korkean laadun. Kaikki käytetty luonnonpuu korvataan uusilla istutuksilla.

Energiakustannusten vähentäminen kestävällä, omavaraisella energialla

Kahden valmistusyrityksen toiminta samoissa tiloissa tarkoittaa, että energiankulutus on korkeaa. Omistaja John Ruck ryhtyi etsimään keinoja vähentää energiakustannuksia. Uusiutuvien energianlähteiden kannattajana hän perehtyi myös biokaasuvoimaloihin. Vertailun jälkeen John päätyi silloiseen Volter 40 -malliin (nykyään Walter) koska se oli täydellinen ratkaisu sähkö- ja lämpöenergian tarpeeseen.

Kolmella Volter 40 -yksiköllä energiaa riittää myytäväksi saakka

Asensimme tiloihin kolme Volter 40 Indoors -mallia kattamaan lähes kaiken energiantarpeen. Voimaloiden lämpöenergiaa johdetaan muun muassa hakkeen kuivausprosessitiloihin tehostamaan kuivausprosessia entisestään. Ilta- ja yöaikaan kun voimaloiden energiaa ei tarvita paikan päällä, ylijäämäsähkö myydään automaattisesti takaisin kantaverkkoon.

Vuoden 2017 suurin Volter -hyötyjä: john Ruck Construction

Palkitsimme John Ruck Constructionin vuoden 2017 parhaana Volter-hyötykäyttäjänä. He saavuttivat erityisen korkean voimaloiden käyttöasteen: yli 8200 tuntia vuodessa, joka ylittää jopa tuotetiedoissa määritetyn korkeimman käyttöasteen 7800 tuntia vuodessa.

Asennuksen toteutti Iso-Britannian kumppanimme Arbor Heat and Power.

"Volter 40 Indoor -yksiköt on hyvin suunniteltu. Ne ovat kompakteja ja tyylikkäitä, joten ne sopivat hyvin sisätiloihin. Suosittelen näitä vahvasti kaikille biokaasuvoimalaa harkitsevalle."

John Ruck, John Ruck Construction ja Elms Green Woodchip

Ratkaisut