Uusi palvelu Volterilta

Prototyypistä markkinoille

Kaupallistetaan greentech-ideasi yhdessä.

Etusivu Tuotteistaminen

Tämän me osaamme.

Teemme prototyypistäsi nopeasti ja kustannustehokkaasti kaupallisen tuotteen.

Tuotesuunnittelu

Suunnittelemme prototyyppisi pohjalta toimivan ja kustannustehokkaasti valmistettavan kaupallisen menestystarinan. Suunnittelun pohjana on vahva käytännön kokemus valmistuksesta ja operoinnista. Vältämme ylisuunnittelua.

Komponenttien hankinta

Noin sadan toimittajan tuotantoketjustamme löytyy komponentit moneen tarpeeseen. Suunnittelu ja hankinta toimivat saumattomasti yhdessä, jolloin vältetään kalliiden ja vaikeasti saatavien komponenttien valintoja.

Valmistus

Suunnittelu palvelee omaa valmistustamme mahdollistaen kevyen ja kustannustehokkaan tuotteistusketjun. Nopea tiedonkulku suunnittelun, hankinnan ja valmistuksen välillä on keskeinen osa ketterää tuotteistuspalvelua.

Kokemus ja ammattimaisuus

Olemme proaktiivinen kumppani joka osaa tuotteistuksen lisäksi ratkoa ongelmia ja haasteita. Näin pystymme varmistamaan budjetin ja aikataulujen pitävyyden.

Intohimona insinöörityö

Suunnittelun ja kaupallistamisen lisäksi osaamme valmistaa suunnittelemamme tuotteet. Valmistuspuolen syvällinen ymmärrys auttaa meitä tekemään järkeviä, kustannustehokkaita ratkaisuja.

~6 kuukaudessa tuotantovalmista

Ymmärrämme omien projektiemme kautta erittäin hyvin kuinka tärkeää nopeus on kaupallistuksessa. Kohtelemme jokaista tuotteitusprojektia kuin sillä olisi polttava kiire markkinoille.

REFERENSSEJÄ