Haemme hyvää tyyppiä vastaamaan Volter Oy:n tilaus-toimitusketjusta

Kategoriat: Rekrytointi Uutiset Kirjoitukset |

Etusivu Kirjoitukset Haemme hyvää tyyppiä vastaamaan Volter Oy:n tilaus-toimitusketjusta

Laura Eräpuro-Piila siirtyy vastaamaan yhtiön taloushallinnosta kesään 2022 mennessä ja tarvitsemme tilalle järjestelmällisen ja innokkaan kaverin johtamaan tuotantoa ja vastaamaan tilaus-toimitusketjusta. Vastaat käytännössä osien tilauksesta, tuotannon aikatauluista ja tuotteiden toimituksesta asiakkaille. Lauralta saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi.

Saat loistavien työkavereiden lisäksi käyttöösi Monitor ERP –toiminnanohjausjärjestelmän ja toimivan toimittajaverkoston, joten tyhjästä ei tarvitse lähteä rakentamaan.

Olet järjestelmällinen ja ratkaisuhakuinen kaveri, jota ei ajoittainen kova vauhti ja vaaratilanteetkaan pelota. Koulutus insinööri/DI -tasoa, tekninen harrastuneisuus luetaan eduksi. Englannin kielen perusteet saisi olla hallussa.

Volter valmistaa puuhakekäyttöisiä yhdistettyjä sähkön- ja lämmöntuotantolaitoksia, sekä teollisuuden vedenpuhdistuslaitteita nykyaikaisissa tiloissa Tupoksen ABC:n naapurissa. Sähkön hinnan noustessa ja ympäristöasioiden merkityksen korostuessa kysyntä tuotteitamme kohtaan on kasvanut voimakkaasti ja tavoitteeme on saavuttaa 10M€ liikevaihto 2024.

Lähetä hakemus palkkatoiveineen jarno.haapakoski@volter.fi , lisätietoa saat Jarnolta numerosta 0407390461. Hakuaika päättyy 15.1. 2022. Paikka täytetään heti sopivan kaverin löydyttyä.