email Send a message

Contact us, we are happy to answer your questions!

Omaa sähköä ja lämpöä puusta

Volter mahdollistaa oman ekologisen sähkön- ja lämmöntuotannon, milloin tahansa. Missä tahansa. Millä säällä tahansa. Ensiluokkaisella teknologialla.

Uusiutuvat energianlähteet ovat yksi planeetamme merkittävimmistä mahdollisuuksista; biomassat ovat todellinen vaihtoehto fossiilisille polttoaineille. Me Volterilla olemme suunnannäyttäjiä ja edelläkävijöitä puunkaasutusteknologian kehittämisessä. Meidän teknologiamme mahdollistaa yhden öljylitran korvaamisella noin kahdella kilogrammalla kuivaa puuta.

Katso referenssit englanniksi
VolterTeknologia
100+ Voimalaa toimitettu
20 Henkilön tiimi
12 Maassa jälleenmyyjä
40kW
Tehoa
100kW
Lämmitysenergiaa lämpimänä vetenä
20kW
Lämmitysenergiaa lämpimänä ilmana

VOLTER CHP JÄRJESTELMÄ

Volterin CHP järjestelmät ovat sähkön ja lämmön yhteistuotantovoimalaitoksia, joiden sähköntuotanto on 40 kW ja lämmöntuotanto 100 kW. Yksi Volterin voimalaitos tuottaa riittävästi sähköä ja lämpöä kattaakseen maatilan, kokonaisen pienen asuinalueen tai pienen yrityksen vuosittaisen energiatarpeet. Voimalaitoksemme skaalautuvat modulaarisesti ja esimerkiksi kaksikymmentäviisi voimalaitosta muodostaa jo energiapuiston, joka tuottaa 1 MW sähköä.

 

Katso tuotteemme englanniksi

TECHNOLOGY

Volterin voimalaitokset tuottavat sähköä kaasuttamalla puuhaketta. Kaasutin kuumentaa puuhakkeen erittäin korkeassa lämpötilassa ja matalassa happitasossa. Polttamisesta muodostunut kaasu toimii polttoaineena moottorille, joka pyörittää generaattoria, joka puolestaan tuottaa sähköä. Prosessissa syntyvä lämpö otetaan talteen kuumana vetenä ja sitä voidaan käyttää erilaisiin lämmitys- ja kuivaustarkoituksiin.

 

Lisää teknologiastamme englanniksi

Volter Oy

sales@volter.fi
Rytiniementie 1, 91910 Tupos, Finland

Ask for a quote or more details...

Send a call request

Send a call request with the form below. We are happy to answer your questions!

  Privacy Policy
  Sulje

  Send us a message

  Contact us with form below and we will get back to you as soon as possible.

   Privacy Policy